Vrijdag kampioenswedstrijd AZ Onder 13

Voor AZ Onder 13 kan het vrijdag weleens een hele mooie Koningsavond worden. Als de ploeg van Jeroen Peetoom wint van Ajax D1 mogen zij zich voor het tweede jaar op rij kampioen noemen van de 1e divisie A. De wedstrijd zal gespeeld worden op Sportcomplex ’t Lood in Alkmaar en start om 17:00 uur. Kom dus naar ‘t Lood en steun de talenten van AZ! De wedstrijd duurt 2x 30 minuten.

32_3JK_5226

Doordat AZ afgelopen zaterdag met 4-0 won bij Purmersteijn D1 heeft de ploeg uit Alkmaar de koppositie overgenomen van Feyenoord D1. AZ Onder 13 heeft 54 punten uit 21 wedstrijden en de Rotterdammers hebben 1 punt minder en staan dus op 53 punten.
1-3 winst op Ajax in Amsterdam

De vorige wedstrijd tegen Ajax D1 wonnen de mannen van Peetoom eerder dit seizoen met 3-1 in Amsterdam. Grote man toen aan Alkmaarse zijde was Myron Boadu die de eerste en derde treffer voor zijn rekening nam met fraaie loopacties. De andere treffer kwam via een vrije trap van de voet van Bram Franken.

Mochten de Alkmaarders vrijdag winnen gaan zij nog uitmaken met de kampioenen van de 1e divisie B en 1e divisie C wie zichzelf de kampioen van Nederland mag gaan noemen.

[Artikel geschreven door Roy, waarvoor dank!]