AZ – PSV op Non-League Day

Interlandweekend? Jeugdvoetbal! Zaterdag staat alweer de derde en laatste AZ Non-League Day van dit seizoen op het programma. Het affiche mag er zijn: AZ onder 17 neemt het op tegen PSV onder 17. AZ onder 17 is bovendien een bijzonder elftal omdat het de eerste lichting is die volledig volgens de AZ-filosofie is opgeleid. Vooral de achterhoede lijkt met spelers als Justin Bakker, Vincent Regeling en Pantelis Hatzidiakos kansrijk om op termijn spelers aan AZ1 te leveren.

De oudste jeugdploeg na Jong AZ en AZ onder 19 herbergt weliswaar grote talenten, maar bungelt in de competitie onderin de middenmoot. De ploeg van trainer Michael Buskermolen staat momenteel 10e van de 14 ploegen. PSV staat op de derde plaats met vijf punten meer dan AZ, al moet gezegd dat AZ 9 in plaats van 10 wedstrijden achter de rug heeft. Om aansluiting te vinden bij de subtop is winst tegen PSV op Non-League Day dus essentieel!

Zoals gebruikelijk wordt er op het trainingsveld naast het stadion afgetrapt om 14:30 uur. Toegang is gratis en de wedstrijd van de B-junioren duurt 2×40 minuten. Drank en snacks zijn verkrijgbaar in de brasserie. Binnen en op de tribune zijn tevens opstellingsformulieren beschikbaar.

Zaterdag 16 november 14:30 uur: AZ onder 17 – PSV onder 17. Kom naar AZ Non-League Day en steun de jeugd!
02_3JK_4820